Nyttårsforsetter – Tre måneder senere

Vi er flinke til å lage nyttårsforsetter, og rundt 1. januar kan vi lese side opp og side ned om alt vi kan spare penger på. Har du kastet deg på sparebølgen og begynt året uten take-away-kaffe, kjøleskapet fylt med de billigste matvaremerkene og gjennomgang av forsikringsordninger for å få billigere pris?

Tre måneder av året har gått. Har du klart å holde de økonomiske målene du satte? Erfaringsvis krever kropp og sinn 6 uker på å gjennomføre en forandring. Det vil si at de første 6 ukene du gjennomfører en endring oftest føles vanskelige – man jobber ofte «mot seg selv». Ikke gap over for mye med en gang! Sliter du med å gjennomføre planene dine, sett et mål om gangen og jobb med dette! Gi deg selv tid, men vær målrettet!

Til tross for at vi ofte starter året med et ønske om å forbruke mindre og spare mer, viser all statistikk at vi i praksis gjør det motsatte. Et enkelt tips som vil kunne gi deg oppmuntring til å fortsette etter hvert som du ser at du klarer målene dine er SPARING! Sett opp et fast trekk hver lønningsdag til en egen sparekonto. Se for deg hva du vil bruke pengene til, eller hvor godt det er å ha en buffer stående neste gang en uventet regning dukker opp. Motiver deg selv, og begynn i det små.

Som en del av AFT-tilbudet, tilbyr Allservice økonomisk rådgivning – fordi vi vet at gode rammer og struktur i økonomien er en del av det å ha gode rammer og struktur i livet generelt!

Å spare 100 kroner hver måned er bedre enn ingenting!

SYNC